Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 08/01/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλος και σε όλες. Ελπίζω και συνάμα, εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας βρει αποκλειστικά με αγαπημένα σας άτομα και να σας γεμίσει πολλή –πολλή αγάπη και υγεία σωματική – πνευματική.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές μας να σας πούμε πως για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 08-01-2015 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00. Της πρώτης εκπομπής του 2015 που για άλλη μια φορά συγκέντρωσε γύρω της αυτήν την ώρα ζωντανής μετάδοσης πάρα πολύ κόσμο.

Μετά το διάλειμμα των 15 ημερών, στην ουσία λόγω των εορτών χάσαμε δύο εκπομπές, μπήκαμε πολύ δυνατά στο 2015 φυσικά με «Εμπειριών Συλλέκτη» και όλους τους φίλους του να ακολουθούν και να μας ενημερώνουν – διασκεδάζουν. Χθες είχαμε την γνωστή για φέτος ροή του προγράμματός μας που περιείχε όλους τους συντελεστές. Δηλαδή και την GeoRGiNa, και τον DjMaDMaX αλλά και τον φίλο της εκπομπής Μάρκο με το πολιτικό του σχόλιο.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 08-01-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www43.zippyshare.com/v/94857016/file.html

Όλο αυτόν τον καιρό που λείψαμε στο
blog που μας φιλοξενεί ανέβηκαν πάρα πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα. Κλείσαμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για το blog «Εμπειριών Συλλέκτης» αφού κλείνοντας το 2014 είχαμε ξεπεράσει τις 33.000 αναγνώσεις. Ένα έτος που συνοδεύτηκε με πολλά άρθρα που προκάλεσαν εντύπωση και πολλές αναγνώσεις από όλους και όλες εσάς. Επίσης η σκέψη για τις θεματικές ενότητες που βάλαμε στο blog προκάλεσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό μας χαροποιεί πάρα πολύ. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να σας πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμησή σας στον «Εμπειριών Συλλέκτης». 

Αυτήν την Παρασκευή θα σας προτείνουμε από το blog ένα συναρπαστικό άρθρο που έκλεισε και την χρονιά που μας πέρασε και είναι από την ενότητα «Εμπειρίες…» που την στηρίζετε και σας αρέσει και πάρα πολύ.  Οι «Εμπειρίες... (Μέρος 3ο)!!» του «Εμπειριών Συλλέκτη» προκάλεσαν πλήθος αναγνώσεων από όλους και όλες εσάς παράλληλα με ποικίλα σχόλια. Το παραπάνω άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL και σας προτείνω ανεπιφύλακτα αν δεν το έχετε αναγνώσει να το δείτε.


Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο 
experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για κάθε στήλη της εκπομπής μας ξεχωριστά όπως και για τους παρουσιαστές αυτών. Ιδέες και σχόλια για όλη την εκπομπή μας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, είναι την Πέμπτη 15-01-2015 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Original Content Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.