Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 15/01/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 15-01-2015 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Χθες είχαμε μια εκπομπή που συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο URL του ellinikosFM, και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Η γνωστή ροή του προγράμματός μας πια έχει γίνει μια γλυκιά συνήθεια που όλοι και όλες περιμένετε κάθε Πέμπτη βράδυ, αν κρίνω από τα μηνύματά σας.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 15-01-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www64.zippyshare.com/v/Bypwnxd4/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο που θα σας βοηθήσει να ψηφίσετε ακριβώς αυτό που πιστεύετε στις επερχόμενες εκλογές. Νομίζω ότι είναι ώρα πια να ψηφίσουμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε σύμφωνα με τις αντιλήψεις μας και όχι κάτι τυχαίο. Αυτό το άρθρο, με τίτλο «Μάθε... Τι... Ψηφίζεις!!» βρίσκεται στο παρακάτω URL και αξίζει πραγματικά να το αναγνώσετε αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Η απάντησή μας στο mail σας, θα σας εντυπωσιάσει από την ταχύτητα που θα γίνει. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 22-01-2015 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.