Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 22/01/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Δύο ημέρες μόνο πριν τον σημαντικό μας, και αυτή την φορά, ψήφο είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 22-01-2015 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Άλλη μια εκπομπή ολοκληρώθηκε χθες με πλήρη επιτυχία αλλά και με πολλά ενδιαφέροντα θέματα πολιτικά αλλά και μουσικά. Πολιτικά από τον φίλο της εκπομπής Μάρκο που ήταν και χθες μαζί μας αλλά και μουσικά θέματα που μας χάρισαν η GeoRGiNa και ο DjMaDMaX.

Να σας ενημερώσω, αν δεν το έχετε δει ήδη, πως στο blog που μας στηρίζει (www.experiencescollector.com) έχει μπει ένας νέος player που μπορείτε να ακούτε τον σταθμό που μας φιλοξενεί σαν εκπομπή πατώντας ένα μόνο κουμπί, το Play. Επίσης συνεχίζουμε και με αυτόν τον player να εκπέμπουμε ζωντανά την ώρα της εκπομπής μας μέσα από το blog τον «Εμπειριών Συλλέκτη» κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00, χωρίς φυσικά την ανάγκη για πάτημα κάποιου κουμπιού.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 22-01-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www71.zippyshare.com/v/WOmTLgs0/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας ξανά προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο που θα σας βοηθήσει να ψηφίσετε ακριβώς αυτό που πιστεύετε στις επερχόμενες εκλογές. Είναι πραγματικά τεράστια ανάγκη να ψηφίσουμε αυτήν την φορά αυτό πραγματικά που πιστεύουμε και όχι αυτό που ψηφίζαμε τόσα χρόνια και καταντήσαμε στην σημερινή κατάσταση. Πράγματι ο ψήφος μας αυτήν την φορά πρέπει να είναι πάνω στα πιστεύω μας και να μην είναι μια τυχαία ή αντίδρασης ψήφο. Κατά αυτόν τον τρόπο το άρθρο που θα σας ξανά προτείνω να αναγνώσετε έχει τίτλο «Μάθε... Τι... Ψηφίζεις!!» βρίσκεται στο παρακάτω URL και αξίζει πραγματικά να το αναγνώσετε αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, αλλά ακόμα πιο πολύ να κάνετε και το τεστ που σας δίνει το άρθρο στο τέλος του.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Η απάντησή μας στο mail σας, θα σας εντυπωσιάσει από την ταχύτητα που θα γίνει. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 29-01-2015 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.