Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 29/01/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα ή καλημέρα σας αναλόγως από πιο ημισφαίριο διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Τέσσερις ημέρες μόνο μετά την ψήφο μας είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 29-01-2015 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Να σας υπενθυμίσω, πως στο blog που μας στηρίζει (www.experiencescollector.com) έχει μπει ένας νέος player που μπορείτε να ακούτε τον σταθμό που μας φιλοξενεί σαν εκπομπή πατώντας ένα μόνο κουμπί, το Play. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του συγκεκριμένου player είναι πως παίζει σε Android αλλά και σε Apple συσκευές. Επίσης και με αυτόν τον player την ώρα που εκπέμπουμε ζωντανά (23:00 με 00:00) κάθε Πέμπτη βράδυ η εκπομπή μας μεταδίδεται ζωντανά χωρίς την ανάγκη να πατηθεί κάποιο επιπλέον κουμπί παρά μόνο η δικτυακή διεύθυνση του blog μας.

Και αυτήν την Πέμπτη ολοκληρώσαμε μια άκρως επιτυχημένη εκπομπή που μάζεψε πολύ κόσμο από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και μας έδωσε, αυτή η εκπομπή, πολύ ενημέρωση από τον φίλο της εκπομπής Μάρκο που ήταν και χθες μαζί μας αλλά και πολύ διασκέδαση που μας χάρισαν η GeoRGiNa και ο DjMaDMaX.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 29-01-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www47.zippyshare.com/v/xpQoGhSj/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας ξανά προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα «Bodybuilding & Υγεία». Αυτό το άρθρο αν και αναγνώστηκε αρκετά από όλους και όλες σας νομίζω πως είναι ώρα να αναγνώσουμε το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 5ο)», γιατί σε πολύ λίγες ημέρες έρχεται και το επόμενο βήμα αυτής την ενότητας. Κατά αυτόν τον τρόπο στο παρακάτω URL θα μπορέσετε να διαβάσετε ή να θυμηθείτε το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 5ο)».

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/01/bodybuilding-5.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Η απάντησή μας στο mail σας, θα σας εντυπωσιάσει από την ταχύτητα που θα γίνει. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 05-02-2015 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.