Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 19/04/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας για άλλη μια Πέμπτη ακριβώς μετά την εκπομπή μας στον Ellinikos FM. Χρόνια σας Πολλά και Χριστός Ανέστη, για άλλη μια φορά, σε εσάς αλλά και σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι καλό πιστεύω να ευχόμαστε ο ένας στον άλλο όμορφες ευχές πολλές φόρες.

Σήμερα είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε μέσα από το blog μας, την ανάγνωση κάποιον άρθρων, αλλά και φυσικά για διασκέδαση. Που αυτό σημαίνει την ανάρτηση της σημερινής μας εκπομπής αλλά ακόμα πιο πολύ να σας αναρτήσουμε μια παλιά εκπομπή του Dj ALeJaNDRo, που ξεχωρίζει ο ίδιος ο παραγωγός, και είναι ένα αφιέρωμα στον Άρχοντα της πίστας, Νότι Σφακιανάκη που είχε γίνει πέρσι στις 16-6-2011 στον διαδικτυακό σταθμό MiXeD DjS.

Ξεκινώντας πάντως από την αρχή όλο αυτόν τον καιρό που λείψαμε ραδιοφωνικά, λόγο του Αγίου Πάσχα, στο blog μας, www.experiencescollector.com αναρτήθηκαν δυο πολύ, πολύ ενδιαφέροντα άρθρα. Άρθρα για κάθε ενδιαφερόμενο. Το πρώτο έχει τίτλο «Πάσχα…δεν είναι μόνο ο οβελίας…» (http://experiencescollector.blogspot.com/2012/04/blog-post_10.html)και αξίζει πραγματικά να το αναγνώσετε, κρύβει πολλά και βαθύτερα νοήματα μέσα του αλλά και σε όποιον ή όποια ενδιαφέρεται για τα πολιτικά δρώμενα το επόμενο ακριβώς ενδιαφέρον άρθρο που θα κεντρίσει πραγματικά το ενδιαφέρον σας τιτλοφορείται «Τα Κόμματα Της Νέας Βουλής» (http://experiencescollector.blogspot.com/2012/04/blog-post_17.html). Διαβάστε τα λοιπόν και γιατί όχι περιμένουμε και το σχολιασμό σας στο experiencescollector@gmail.com.

Όσο για την διασκέδαση που σας υποσχέθηκα παραπάνω, η πρώτη εκπομπή που όπως προανέφερα έγινε πέρσι στις 16/6/2011 στο URL των MiXeD DjS, πιστεύω πραγματικά πως είναι από τις καλύτερες εκπομπές μου και λόγω του καλλιτέχνη που κατέχω πολύ καλά, όσο και για το δέσιμο των κομματιών αυτών μεταξύ τους. Δέσιμο κομματιών αλλά και σχολιασμού που γίνεται κατά την διάρκεια αυτής της εκπομπής. Γιατί όχι να την επαναλάβουμε μια τέτοια απόπειρα και στην νέα ραδιοφωνική μας στέγη, στον Ellinikos FM. Παρακάτω κατά τα γνωστά έχουμε αυτήν την εκπομπή στο URL που ακολουθεί και με ένα κλικ μπορείτε και να την ακούσετε αλλά και πατώντας πάνω στο Download να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3 για να την ακούτε όποτε θέλετε.

http://www66.zippyshare.com/v/39266213/file.html

Καταλήγοντας φυσικά σας παραθέτουμε άμεσα και πάλι την σημερινή μας εκπομπή στο URL του ellinikosfm.com που έγινε και σήμερα με απόλυτη επιτυχία. Την εκπομπή λοιπόν που όλοι και όλες δεν ξεχνάμε πια, κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 με 00:00, την έχετε στο παρακάτω Link που κατά τα γνωστά μπορείτε και να την ακούσετε αλλά και να την έχετε στο προσωπικό σας αρχείο πολύ εύκολα.

http://www34.zippyshare.com/v/96983357/file.html

Καλή Σας Ακρόαση και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.