Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οι 5 Συνιστώσες, Που Ποτέ Δεν Ήταν Ωφέλιμες Για Την Ελλάδα Μας!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε πάλι μαζί, εδώ από το blog, Experiences Collector, για να αναλύσουμε άλλο ένα πολιτικό ζήτημα της καθημερινότητάς μας. Είμαστε πολύ κοντά πια σε αυτό που ονομάζουν όλοι «το απόγειο της δημοκρατίας», εκλογές, και για αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα τα άρθρα που αφορούν αυτό το ζήτημα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, αλλά και το δικό σας από ότι δείχνουν τα δικά μας αποτελέσματα.

Σήμερα θα αναφερθούμε στο ποιοι ήταν όλοι αυτοί που επιζητούσαν με μεγάλο ζήλο και απίστευτη δημαγωγία να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα.

Οι Δημοσιογράφοι.

Τα θέματα για όλους τους δημοσιογράφους είχαν πραγματικά περιοριστεί πολύ, αλλά είχαν γίνει και πάρα πολύ μονοδιάστατα. Για αυτούς λοιπόν έπρεπε να γίνουν οπωσδήποτε εκλογές και για να βγάλουν περισσότερα χρήματα όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την βραδιά των εκλογών, αλλά και να έχουν περισσότερες ειδήσεις για να μπορούνε να πουλάνε τα φύλλα όπου δουλεύουν ή διοικούν.

Οι Δημοσκοπικές Εταιρίες.

Πολύ κοντινό μου πρόσωπο δουλεύει σε μια από αυτές. Μου είχε τονίσει πως δεν πάει καθόλου καλά η εν λόγω εταιρία. Με μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο και στα οικονομικά αποτελέσματα τους συμπεραίνει κανείς, πως όλες αυτές οι εταιρίες πριν προκηρυχθούν οι εκλογές οι 8 στις 10 ήταν έτοιμες ακόμα και με κλείσιμο. Για να μπορέσουν να σωθούν θα έπρεπε να είχαμε απαραίτητα και άμεσα εκλογές. Και επειδή, όπως αποδείξαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας «Οι Πολιτικές Δημοσκοπήσεις», οι κατασκευαστές και οι μεταπωλητές έχουν πάντα λόγους άμεσης εξάρτησης, οι εκλογές προκηρύχτηκαν για να σωθούν οι κατασκευαστές τους.

Τα Κόμματα.

Επίσης άλλη μια συνιστώσα του όλου αυτού πάζλ είναι τα κόμματα εξουσίας. Για να μπορέσουν λοιπόν να περάσουν ακόμα πιο ακραία μέτρα, που ήδη γνωρίζουν και θα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι και τον Ιούνιο του 2012, θα πρέπει να έχουν την νωπή λαϊκή εντολή. Και όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η εντολή, τόσο πιο εύκολο θα είναι για όλους και όλες αυτούς που θα τα ψηφίσουν να ισχυριστούν, πως ο λαός συμφωνεί μαζί τους αφού τους εξέλεξε και άρα δέχεται τα μέτρα αυτά. Δεν γινότανε σε καμία περίπτωση, για άλλη μια φορά, να περάσουν, να ψηφίσουν τέτοια μέτρα χωρίς την νέα εντολή του λαού. Φυσικά τα κόμματα δεν αναφέρουν τίποτα για όλα αυτά που έχουν ψηφιστεί και θα έρθουν από τον Ιούνιο του 2012, δυστυχώς ασχολούνται μόνο με πάρα πολύ σοβαρά θέματα, όπως η σύλληψη παλιού υπουργού (λες και δεν ξέραμε τι έχει κάνει), η σύλληψη για τέταρτη φορά του LaK, η νομική επανίδρυση του κράτους που λένε και οι δύο αρχηγοί του μνημονίου.

Τα Μ.Μ.Ε.

Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περνάνε πολύ δύσκολες οικονομικές στιγμές. Κανάλια που κάποτε φαίνονταν παντοδύναμα διώχνουν κόσμο, κάνουν μειώσεις μισθών, δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και για να μην έχουν την κατάληξη του ΑΛΤΕΡ έπρεπε να βρεθεί μια λύση για να αυξήσουν την διαφημιστική τους πίτα. Και αυτό θα γινόταν μόνο μέσω των εκλογών και με το πολύ μικρό και ευτελές ποσό που θα μοιραστούν των € 6.000.000.

Τα Οικονομικά Συμφέροντα.

Καταλήγοντας, τα οικονομικά συμφέροντα, μεγαλό εκδότες, μεγαλό εργολάβοι, μεγαλό επιχειρηματίες που λειτουργούν και λειτουργούσαν ανενόχλητα απλά έχουν τάξει και σε άλλο άτομο την εξουσία και έπρεπε άμεσα να αλλάξουν τον παλαιό για να ξεπληρώσουν και αυτό το γραμμάτιο. Εξάλλου τόσα και τόσα χρόνια κάνουν ό,τι απολύτως θέλουν όλα αυτά τα συμφέροντα. Έτσι για άλλη μια φορά όρισαν και τις Ελληνικές εκλογές, και το χειρότερο από όλα είναι, πως έχουν βγάλει ήδη, ερήμην του λαού φυσικά και το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Πάντα και στην ιστορία ο μόνος αδικημένος είναι ο λαός.

Ο μόνος που δεν ήθελε τώρα εκλογές ήταν ο λαός.

Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν γίνεται σε αυτήν την χώρα αυτό που θέλει ο λαός.

Οι πέντε παραπάνω συνιστώσες, που ποτέ δεν ήταν ωφέλιμες για τον τόπο αυτό, την Ελλάδα μας, συνεχίζουν ανενόχλητες να σπέρνουν την καταστροφή στην πατρίδα μας.

Protected by Copyscape Originality Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.