Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 23/2/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM & PALMOS FM 105,4!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω όλες και όλοι να είστε καλά, τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά.

Σήμερα είμαστε μαζί σας, αμέσως πάλι, μετά το τέλος και αυτής μας της εκπομπής, Πέμπτης 05/04/2012, για να σας αναρτήσουμε αυτήν εδώ στο blog μας, Experiences Collector.

Από αυτό το βήμα όμως εκτός από το ότι θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά και μέσα από την καρδιά μου για την απήχηση αυτού του blog, αφού αισίως έχουμε φτάσει τις 9000 αναγνώσεις, 9000 προβολές, και συνεχίζουμε πάντα δυναμικά. Όπως συνηθίζω να λέω αυτό με γεμίζει ευθύνη αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις προς όλους εσάς τους αναγνώστες μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ευθυνών είναι και η προσπάθεια που κάνουμε για το καλύτερο αυτού εδώ του βήματος. Κατά αυτόν τον τρόπο, και αγοράζοντας την διεύθυνση

www.experiencescollector.com ,

σας δίνουμε την δυνατότητα πια, πολύ πιο εύκολα, να πληκτρολογείτε και να μπαίνετε στο blog. Φυσικά και ισχύει και η παλαιότερη διεύθυνση που δεν ήταν άλλη από την experiencescollector.blogspot.com, αλλά πραγματικά, πάνω στο επίπεδο της καλύτερης και πιο ολοκληρωμένης υπηρεσίας προς όλους εσάς τους αναγνώστες μας θεωρώ προσωπικά πως ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση.

Το άρθρο αυτής της εβδομάδας που έχω να σας προτείνω να αναγνώσετε δεν είναι άλλο από αυτό που αναρτήθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε και τιτλοφορείται «Ακόμα Δεν Έχουμε Πιάσει Πάτο Σαν Χώρα», και βρίσκεται στο εξής Url: http://experiencescollector.blogspot.com/2012/04/blog-post.html. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν το διαβάσετε, θα καταλάβετε πολύ απλά και πολύ αποκωδικοποιημένα όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας στην πολιτική σκηνή. Είχα καιρό να γράψω για την πολιτική κατάσταση, αλλά νομίζω πως ήταν ξανά ο σωστός χρόνος.

Εμείς θα τα λέμε καθημερινά μέσα από εδώ, από το blog μας www.experiencescollector.com, αλλά και κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00 από το URL του ellinikosfm.com όπως φυσικά παράλληλα και από την ραδιοφωνική συχνότητα του Palmos FM 105.4. Έως την επόμενη ραδιοφωνική μας συνάντηση σας παραθέτω την χθεσινή μου εκπομπή, που μπορείτε να την ακούσετε ή με ένα απλό κλικ πάνω στο παρακάτω link, άλλα και να την κατεβάσετε σε μορφή mp3 στον υπολογιστή σας πατώντας μετά το κουμπί download.

http://www63.zippyshare.com/v/83305515/file.html

Καλή σας ακρόαση και…

Εις το επανιδείν…

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.