Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 08/03/2012 Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Άλλη μια μέρα είμαστε μαζί εδώ από το blog μας, για να αναρτήσουμε και σήμερα την τελευταία εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, χθες το βράδυ 08/03/2012.

Άλλη μια φορά η εκπομπή μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23:00 ακριβώς και για μια ώρα στο URL του ellinikosFM (http://ellinikosfm.com/new/). Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και χθες ο κόσμος που άκουσε αλλά και διασκέδασε παράλληλα με την εκπομπή μας ήταν πολύς και γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.

Επίσης κάπου εδώ να σας ευχαριστήσω που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το blog μας, http://experiencescollector.blogspot.com/ , έφτασε τις 7000 προβολές – αναγνώσεις από τις 6000 που ήταν πριν δυο μόλις εβδομάδες. Όλη αυτή η αμεσότητα αλλά και η συνεχής αυξανόμενη εμπιστοσύνη σας απλά μας ενθουσιάζει αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει και πάρα πολλές ευθύνες απέναντι σε όλους εσάς τους πιστούς αναγνώστες μας. Η υπόσχεση απλή, και τηρείται μέχρι τώρα ελπίζω, θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, ολοένα και αιχμηρότεροι, ολοένα και πιο πολυδιάστατοι θα έλεγα.

Το δικό μας επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού την ερχόμενη Πέμπτη στις 23:00 ακριβώς από τo URL του elinikosFM. Καθημερινά φυσικά δεν ξεχνάει κανείς και καμία την επικοινωνία μας από το blog μας, experiencescollector.blogspot.com, με συνεχόμενη ροή νέων άρθρων.

Τέλος τα διαδικαστικά πια που δεν είναι άλλα από το πώς θα ακούσετε την εκπομπή αυτή. Με ένα απλό κλικ στο παρακάτω link μπορείτε να ακούσετε την χθεσινοβραδινή εκπομπή, όπως επίσης όλοι και όλες θα μπορέσετε να την κατεβάσετε για το αρχείο σας πολύ εύκολα πάλι από το συγκεκριμένο Link, απλά μετά πατώντας το κουμπί Download.

http://www66.zippyshare.com/v/2048069/file.html

Από Εμένα, Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.