Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

EKΠOMΠH 01/03/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Σήμερα, Πέμπτη 01/03/2012 είμαστε μαζί σας, αμέσως μετά την εκπομπή μας στον ellinikosfm, όπως κάθε Πέμπτη άλλωστε στις 23:00 ακριβώς στο γνωστό σε όλους μας πια ραντεβού μας.

Είμαστε μαζί σας εδώ από το blog μας, experiences collector, για να αναρτήσουμε άμεσα την άκρως επιτυχημένη σημερινή εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo στα decks του σταθμού.

Για άλλη μια Πέμπτη η εκπομπή συγκέντρωσε γύρω της πολύ κόσμο στην μια ώρα που ήταν στον αέρα. Επίσης εδώ πρέπει να αναφέρω πως μέσω της εκπομπής που την ακούνε σε όλο τον κόσμο, σε όλη την γη προβάλλουμε και το blog μας. Και αυτό είναι εμφανές αφού στα στατιστικά που πήρα στα χέρια μου πρόσφατα είδα πως το blog, experiencescollector.blogspot.com, έχει πολλούς αναγνώστες εκτός Ελλάδας. Μπορώ να πω πια με βεβαιότητα πως οι αναγνώστες εκτός της Ελλάδας είναι πολλαπλάσιοι σε σχέση με αυτούς που διαβάζουν το blog εντός της χώρας. Αυτό φυσικά από την μια είναι πάρα πολύ καλό για το ίδιο το blog, αλλά από την άλλη δείχνει πως ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αφήνουν την χώρα μας για να εγκατασταθούν και να ζήσουν σε μια ξένη πολιτεία. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει να έχουμε και πολλούς αναγνώστες ξενόγλωσσους αφού υπάρχει στη σελίδα του blog, ειδικό gadget για να μεταφράζει όλα τα άρθρα μας σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμεί ο αναγνώστης.

Σίγουρα όμως, όπως ανέφερα και στην αποφώνηση μου την προηγούμενη Πέμπτη 23/02/2012 στην εκπομπή μας, πρέπει να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την μεγάλη αναγνωσιμότητα του blog που έχει γενικότερα, εντός και εκτός Ελλάδας. Ένα άρθρο που θα ήθελα να σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αναγνώσετε αυτήν την εβδομάδα είναι το «Μπαλκόνι… Της Ανθρωπιάς» (http://experiencescollector.blogspot.com/2012/02/to.html), αν φυσικά δεν το έχετε δει ακόμα αφού το συγκεκριμένο άρθρο έκανε πολύ μεγάλα νούμερα από την στιγμή που αναρτήθηκε.

Έως την επόμενη φόρα που θα τα πούμε από εδώ ή από το URL του ellinikosfm, να είστε καλά, σωματικά και ψυχικά. Παρακάτω πάντα με τον γνωστό πια τρόπο, είναι το URL της εκπομπής μας που μπορείτε ή απλά να την ακούσετε ή να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ πάνω του.

http://www1.zippyshare.com/v/61631205/file.html

Από εμένα καλή σας ακρόαση…

Και Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.