Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΛΙΑΚΑΔΑ ΜΑΣ...!!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Για άλλη μια μέρα είμαστε εδώ μαζί, για να αναλύσουμε άλλο ένα θέμα της επικαιρότητας. Φυσικά ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά τις τόσο δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά λοιπόν, τόσο στην πολιτική αλλά και στην καθημερινή μας ζωή, έχουμε ένα καιρό που ολοένα γίνεται και πιο χάλια. Και τι θέλω να πω με αυτό…

Πιστεύω ακράδαντα πως ο φετινός χειμώνας μας είναι ο χειρότερος εδώ και 32 χρόνια που θυμάμαι εγώ προσωπικά. Ναι είπαμε να βρέξει μια που είχαν πέσει και οι στάθμες των νερών, είπαμε να βλέπουμε και λίγο χειμώνα στην Ελλάδα μας αλλά φέτος το κακό, γιατί περί κακού πρόκειται έχει παραγίνει.

Και εξηγώ άμεσα τι θέλω να πω. Εδώ και 3 μήνες μας πάει από βροχή σε χιόνι, από χιόνι σε βροχή, από βροχή σε παγωνιά, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Όλη αυτή η κατάσταση φυσικά δεν δημιουργεί μόνο προβλήματα στην αγορά αλλά και σε όλους εμάς που κινούμαστε καθημερινά μέσα στην πόλη.

Την αγορά την έχει διαλύσει, αφού σε καμία γιορτή δεν έχει κάνει καλό καιρό για να βγει ο κόσμος έξω και να δουλέψουν οι χώροι εστίασης, επίσης σε καθημερινή βάση δεν θα βγει κάνεις έξω στα καταστήματα λιανικής για ψώνια με τέτοιο καιρό. Κατά αυτόν τον τρόπο η ήδη διαλυμένη αγορά έχει φτάσει ήδη στον πάτο, τα λουκέτα όλο και πληθαίνουν και ούτε ο καιρός βοηθάει σε αντίθετη κατεύθυνση, αφού δεν βοηθάει κανείς άλλος εξάλλου.

Στο δεύτερο σκέλος εντοπίζεται το κατά πόσο ο καιρός αυτός χτυπάει την καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου. Ο καθένας μας και η καθεμία έχει κάποια προβλήματα με κάποιο σπάσιμο σε κόκκαλο, κάποια μυϊκή ασθένεια, και όλο αυτό το σκηνικό με τον καιρό στα χειρότερα του μόνο κακό και πόνο προκαλεί σε όλους μας. Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω και τα περισσότερα καθημερινά έξοδα που μας δημιουργεί αυτός ο καιρός. Αλήθεια πόσοι και πόσες καθημερινά για να πάνε στην δουλειά τους δεν χρησιμοποιούν κάποιο δίκυκλο, ή τα μέσα μεταφοράς. Νομίζω αρκετοί από εμάς, όπως φυσικά όσοι μπορούν και έχουν την δυνατότητα, κινούνται όλες αυτές τις μέρες με τα δικά τους αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει φθορά και έξοδα. Άρα μας κόβουν λεφτά και αναγκαζόμαστε σε αυτό το σκηνικό να ξοδεύομαι περισσότερα αυτούς τους 3 μήνες. Για όσους βέβαια συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα δίκυκλα τους, μην έχοντας άλλη επιλογή, είναι τόσο επικίνδυνο για τους ίδιους αλλά και για την υγεία τους που πραγματικά με θλίβει ιδιαίτερα και μόνο να βλέπω τέτοιες περιπτώσεις στην καθημερινότητα μου.

Πραγματικά φίλοι μου και φίλες μου, ούτε ο καιρός δεν μας θέλει, ούτε ο καιρός δεν θέλει να βοηθήσει την κατάσταση στην Ελλάδα. Μήπως όλοι αυτοί που ψήφισαν και καταπούλησαν την Ελλάδα μας στους βόρειους μας κληρονόμησαν και τον καιρό τους…

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω, το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι αυτός ο καιρός καταστρέφει και την ήδη διαλυμένη ψυχολογία μας…

Λίγο ήλιο ρε παιδιά, τουλάχιστον..λίγο ήλιο …τουλάχιστον… δώστε μας πίσω την λιακάδα μας…

Protected by Copyscape Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.