Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 22/3/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας, και απόψε αμέσως μετά την εκπομπή μας στον ellinikos FM.

Τις τελευταίες εκπομπές έχουμε καθιερώσει αμέσως μετά την ζωντανή εκπομπή μας στις 23:00 στον ellinikosfm.com, να αναρτούμε την εκπομπή αυτή εδώ στο blog μας, Experiences Collector.

Το γνωστό πια σε όλους ραντεβού μας κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 ακριβώς στο URL του ellinikosfm.com με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo έγινε και απόψε με απόλυτη επιτυχία αλλά και με μεγάλη ακροαματικότητα. Κάπου εδώ να πω άλλη μια μεγάλη επιτυχία του σταθμού, Ellinikos FM, που πια συνεργάζεται με τον Palmo FM από την Αθήνα και θα εκπέμπει μια εκπομπή ζωντανά κάθε εβδομάδα και από το ελληνικό ραδιόφωνο.

Από την άλλη μεριά, το blog μας, experiencescollector.blogspot.com προχωράει ακάθεκτο προς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Πια έχουμε εδραιωθεί στις 1000 επισκέψεις ανά 15 ημέρες και αυτό ολοένα και αυξάνεται. Σήμερα θα σας προτείνω να διαβάσετε, εδώ από το blog μας, δυο άρθρα. Το πρώτο αφορά τον αθλητισμό, και όλα αυτά που γίνανε στο ντέρμπι που πέρασε, έχει τίτλο «1Χ2…ΔΙΑΚΟΠΗ!!» και βρίσκεται στο εξής Url: http://experiencescollector.blogspot.com/2012/03/1x2.html ενώ το δεύτερο άρθρο που έχω να σας προτείνω είναι ένα παλιό άρθρο που αναρτήθηκε και στο ειδησεογραφικό site www.newsit.gr (http://www.newsit.gr/default.php?pname=ReportIt&page=27) και έχει τίτλο «Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ» και βρίσκεται στο έξης Url στο blog μας: http://experiencescollector.blogspot.com/2011/07/blog-post.html .

Γνωρίζεται φυσικά πια πως στο παρακάτω URL που βρίσκεται η εκπομπή μας η σημερινή, 22/03/2012, μπορείτε και απλά να την ακούσετε κάνοντας ένα κλικ πάνω του αλλά και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας με ένα κλικ στο URL και πατώντας πάνω στο κουμπί Download κατεβάζοντας την στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3 για το προσωπικό σας αρχείο.

http://www9.zippyshare.com/v/10664264/file.html

Έως το επόμενο ραντεβού μας,

Καλή σας ακρόαση και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Scanner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.