Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

EKΠOMΠH 29/03/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM & PALMOS FM 105,4!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Άλλη μια μέρα είμαστε εδώ μαζί σας από το blog Experiences Collector για να επικοινωνήσουμε αλλά και να σας αναρτήσουμε την εκπομπή μας που μόλις ολοκληρώθηκε.

Κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα 29/03/2012, η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» ήταν μαζί σας μαζί με τον Dj ALeJaNDRo, όπως και κάθε Πέμπτη άλλωστε από τις 23:00 και για μία ώρα. Αυτήν την Πέμπτη η διαφορά είναι πως εκτός από το site του ellinikosfm.com όπου εκπέμπουμε και κάνουμε την εκπομπή μας κάθε Πέμπτη στις 23:00, από σήμερα και για κάθε Πέμπτη εκπέμπουμε ζωντανά και στα FM, στο Palmos FM Radio (http://www.palmosradio.gr/) στους 105,4.

Κατά αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλέκο Στεφάνου, τον υπεύθυνο του Palmos Radio 105,4, από αυτό το βήμα, όπως είχα κάνει και με τον Γιάννη από τον Ellinikos FM, για την άψογη συνεργασία αλλά και διάλογο για την συνεργασία μας αυτή.

Μέσα από αυτό το άρθρο όμως θα ήθελα να σας προτείνω να αναγνώσετε και ένα πολύ κάλο post, φυσικά στο blog μας, http://experiencescollector.blogspot.com/, για την λεγεώνα των Anonymous, που έχει φυσικά τίτλο «Anonymous…», και βρίσκεται στο (http://experiencescollector.blogspot.com/2012/03/anonymous.html) Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αφού σημείωσε και μεγάλη επιτυχία στην αναγνωσιμότητα του. Για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται για την τεχνολογία και την συγκεκριμένη ομάδα πιστεύω είναι ένα πολύ εμπεριστατωμένο άρθρο.

Εμείς θα είμαστε μαζί πάντα από εδώ από το blog μας καθημερινά ενώ το επόμενο ραδιοφωνικό μας ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη στις 23:00 ακριβώς και από το URL του ellinikos FM αλλά και από τον Palmos Radio 105,4.

Έως την επόμενη Πέμπτη λοιπόν, σας παραθέτω την εκπομπή μας που ως γνωστόν και μπορείτε να την ακούσετε απλά πατώντας πάνω στο παρακάτω link αλλά και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας πατώντας μετά το κουμπί Download.

http://www65.zippyshare.com/v/48693231/file.html

Έως το επόμενο ραντεβού μας,

Καλή σας Ακρόαση και…

Εις το επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.