Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ANONYMOUS...!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω καθημερινά να είστε ολοένα και πιο δυνατοί τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά κυριότερα στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Σήμερα είμαστε μαζί για να αναλύσουμε ένα «διάσημο» πια, θέμα και δεν είναι άλλο από την λεγεώνα των “Anonymous”. Όνομα που προέρχεται καθαρά από ελληνική λέξη. Χρόνια τώρα όλη αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από όλα τα μέρη του κόσμου. Με άτομα που έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που επιτίθεται στον κυβερνοχώρο σε sites μεγάλων οργανισμών.

Με τον καιρό λοιπόν, τα άτομα αυτά αυξήθηκαν πάρα πολύ, σήμερα προσμετρούνται στις 50.000 άτομα. Όλο αυτό φυσικά και ενόχλησε πολύ τους κυβερνήτες όλων των χωρών. Και τους ενόχλησε, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν, αλλά και δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν. Επίσης αυτή η «λεγεώνα» ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί οι στόχοι της ήταν κατά συντριπτικό ποσοστό sites οργανισμών που είτε έχουν κάνει κάτι κακό για τον απλό λαό ή αισχροκερδούν εις βάρος του.

Την Τετάρτη λοιπόν που πέρασε κάθισα έως αργά το βράδυ για να δω το ρεπορτάζ που είχε ο Σωτήρης Δανέζης στην εκπομπή του «Εμπόλεμη Ζώνη». Αφορούσε την λεγεώνα των Anonymous και πραγματικά περιείχε μια μεγάλη επιτυχία του δημοσιογράφου, αφού είχε συνέντευξη από τον Comander X, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της λεγεώνας. Ο άνθρωπος αυτός είχε συλληφθεί από τις αμερικάνικες αρχές μαζί με αλλά 15 άτομα. Μπόρεσε με χρηματική εγγύηση να βγει από την φυλακή και μετά με πολύ κάλους μηχανισμούς των Anonymous να βρίσκεται τώρα σε κάποιο προάστιο του Καναδά και όλες τις αμερικάνικες αρχές να τον ψάχνουν. Να τονιστεί κάπου εδώ, πως το ραντεβού με τον έλληνα δημοσιογράφο άλλαξε 15 φόρες, ώστε να έχει πλήρη ασφάλεια ο Comander X.

Μέσα στην εκπομπή αυτή ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά πράγματα, μερικά από αυτά είναι πως ποτέ δεν χτυπάνε site χωρίς λόγο, χωρίς πριν ο οργανισμός αυτός να μην έχει κάνει κάτι κακό για τον απλό λαό. Επίσης τονίστηκε πως μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί μόνο 15 άτομα από τα 50.000, πως η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν το ότι κατάφεραν και έριξαν την σελίδα του Pay Pall για περίπου μια ώρα και με ζημιές για την εταιρία που ανέρχεται στο $ 1.000.000.

Ακόμα δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι αλλά και υπερήφανοι για τους έλληνες συνεργάτες τους, αλλά και πως ενήργησαν αυτοί σε όλες τις περιπτώσεις στην Ελλάδα, όπως στο Yπουργείο Δικαιοσύνης, στην σελίδα του πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης αλλά και στην σελίδα της Εθνικής Τράπεζας. Πραγματικά και αντικειμενικά μεγάλες επιτυχίες από κάθε άποψη και αυτές είναι οι κυριότερες από τις ενέργειες τους στην Ελλάδα αφού έχουν υπάρξει και άλλες.

Καταλήγοντας να σας αναφέρω ότι μετά από αυτές λοιπόν τις παγκόσμιες επιτυχίες ήταν φυσικό και επόμενο, αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν να θεσπίσουν νόμους ακόμα και για κακουργηματικές πράξεις, ώστε να τους αντιμετωπίσουν. Έτσι όποιοι συλλαμβάνονται αντιμετωπίζουν πια τον νόμο της κάθε χώρας και με ποινές αντιστρόφως ανάλογες από τις λογικές, αφού για κακούργημα για παράδειγμα παραπέμπεται στην δικαιοσύνη και ένας που έχει διαπράξει φόνο. Ο φόβος λοιπόν προκάλεσε αυτήν την κατάσταση, και όπως τόνισε ο Comander X, δεν υπάρχει λόγος για φόβο από τους απλούς πολίτες παρά μόνο από αυτούς που έχουν διαπράξει μια αδικία εις βάρος του λαού, του απλού καθημερινού ανθρώπου.

Κλείνοντας να σας αναφέρω το σύνθημα τους που είναι πέρα για πέρα ευρηματικό και δεν είναι άλλο από το…

We are Anonymous, We are legion, We never forgive, We never forget, Expect us

Πραγματικά όπως τονίσθηκε και στην εκπομπή, η δύναμη ενός ανθρώπου που γνωρίζει από υπολογιστές και δη από hacking είναι μεγαλύτερη από 1000 στρατιώτες μαζί με τα όπλα τους.

Και πραγματικά φίλοι μου και φίλες μου το βρίσκω απολύτως, πέρα για πέρα λογικό

Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.