Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

EKΠOMΠH 15/03/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Και σήμερα, Παρασκευή πια, 16/03/2012 είμαστε μαζί σας εδώ από το blog μας για να σας αναρτήσουμε άμεσα, και την χθεσινή μας πια, εκπομπή στο URL του ellinikosfm.

Το γνωστό μας πια ραντεβού, κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 από το URL του ellinikosfm.com, με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, πήγε και σήμερα πολύ καλά με μεγάλο ακροατήριο να την παρακολουθεί.

Κάπου εδώ να σας υπενθυμήσω κάποια πολύ καλά άρθρα στο blog μας, που τα διάβασε πολύς κόσμος και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Αυτήν την φορά σας προτείνω δυο άρθρα, το πρώτο είναι το «Το Νέο…iPad» (http://experiencescollector.blogspot.com/2012/03/to-ipad.html) που είχε σχεδόν 400 αναγνώσεις και για όσους και όσες ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της τεχνολογίας απλά δεν πρέπει να το χάσουν σε καμία περίπτωση. Το δεύτερο άρθρο που έχω να σας προτείνω είναι το «ΑΝΤ-1…Η Οικογένεια της Συμφοράς» (http://experiencescollector.blogspot.com/2012/03/ant-1.html), ένα άρθρο με πρόταση μιας εκπομπής που παράγει πολύ γέλιο, δεν έχετε παρά να το αναγνώσετε και γιατί όχι να μας στείλετε και την γνώμη σας.

http://www6.zippyshare.com/v/75991697/file.html

Να μην ξεχάσω να σας πω τα γνωστά πια σε όλους πως για να ακούσετε την συγκεκριμένη εκπομπή που αναρτούμε δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ πάνω στο παρακάτω link ή για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3, μετά το κλικ απλά πατάτε το Download που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο site.

Από εμένα, θα τα λέμε πολύ άμεσα μέσα από εδώ, από το blog μας, http://experiencescollector.blogspot.com αλλά και κάθε Πέμπτη στις 23:00 από το URL του ellinikosfm.com.

Καλή σας ακρόαση και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Unique Content Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.