Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

EKΠOMΠH 03/05/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και σήμερα Πέμπτη 03/05/2012. Ελπίζω όλοι και όλες να είστε καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Φυσικά να σας ευχηθώ και καλό μήνα και καλά μπάνια σιγά – σιγά.

Σήμερα φυσικά είμαστε και πάλι μαζί σας για την ανάρτηση ενός άλλου άρθρου, το ανέβασμα δηλαδή της εκπομπής μας, «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία από εσάς, μόλις λίγα λεπτά πιο πριν πάντα από το URL: ellinikosfm.com.

Η χώρα κινείται αυτόν τον καιρό σε εκλογικούς ρυθμούς και από αυτό το κλίμα δεν θα μπορούσε να λείψει και το blog μας. Όλο τον τελευταίο καιρό, από τότε που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, ανεβαίνουν στο www.experiencescollector.com άρθρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένα από αυτά είναι και αυτό που ανεβάσαμε την Δευτέρα που πέρασε και έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση. Ο τίτλος του «Οι 5 Συνιστώσες, Που Ποτέ Δεν Ήταν Ωφέλιμες Για Την Ελλάδα Μας», και βρίσκεται στο blog μας και πιο συγκεκριμένα στο εξής URL: http://experiencescollector.blogspot.com/2012/04/5.html . Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, γιατί θα βρείτε μέσα σε αυτό πολύ, μα πολύ μεγάλες αλήθειες που πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να παραδεχτούν και να αποδεχθούν.

Το δικό μας επόμενο, ραδιοφωνικό ραντεβού, είναι όπως άλλωστε κάθε Πέμπτη στις 23:00 από το URL: ellinikosfm.com, αλλά φυσικά δεν ξεχνάμε το καθημερινό μας ραντεβού μέσα από το blog μας, www.experiencescollector.com . Το blog μας που πια, όποιος ή όποια επιθυμεί να το το διαφημίσει και να διαδώσει συνάμα τις ιδέες μας δεν έχει παρά να αντιγράψει το QR Code μας, που βρίσκεται στην αριστερή στήλη της σελίδας μας, όπου πιστεύει ο καθένας και η καθεμία, και αυτό μόνο του θα οδηγεί στην σελίδα μας τουν νέους φίλους μας.

Η εκπομπή αυτής της Πέμπτης, βρίσκεται στο παρακάτω URL, και με ένα κλίκ πάνω του και μπορείτε απλά να την ακούσετε αλλά και πατώντας το κουμπί Download που ακολουθεί να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας, πάντα σε μορφή mp3, για το προσωπικό σας αρχείο.

http://www7.zippyshare.com/v/73291699/file.html

Έως την επόμενη συνάντησή μας,

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.