Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 1ο)!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Σήμερα ανοίγει μια νέα ενότητα για το Experiences Collector, μια νέα ενότητα που σας την είχαμε υποσχεθεί, πριν λίγες μέρες, αλλά και την ανοίγουμε με πολύ μεγάλη χαρά. Φράσεις μου με πολύ υψηλά νοήματα που τις έχουν πει κατά καιρούς διάφοροι διάσημοι αλλά και απλοί άνθρωποι και μετά από πολύ καιρό συλλογής τους, ήρθε σήμερα η ώρα να τις μοιραστούμε μαζί. Φυσικά θα ακολουθήσουν πολλά μέρη από αυτήν την ενότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, παρακάτω, σας παραθέτουμε το πρώτο μέρος.

"Οι πολύτιμες ευκαιρίες τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, ώστε να τρέξουμε να τις προλάβουμε."

"Το νόημα της ζωής δεν είναι στο να περιμένεις να περάσει η καταιγίδα, αλλά στο να μάθεις πως να χορεύεις στην βροχή."

"Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τον δικό του χαρακτήρα: να είναι αυτό που δεν είναι όλοι οι άλλοι, και να κάνει ότι δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι."

"Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός με τον οποίο μπορείς να καθίσεις σε ένα παγκάκι, να μην πεις μαζί του εκεί ούτε μια λέξη, και να φύγεις από εκεί νιώθοντας ότι αυτή ήταν η καλύτερη συζήτηση που είχες ποτέ."

"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι."

"Ό,τι επαναλαμβάνουμε μας καθορίζει."

"Ο μυαλωμένος αντλεί περισσότερο όφελος από τους εχθρούς του παρά ο ανόητος από τους φίλους του."

"Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε."

"Αυτοί που γνωρίζουν τους άλλους είναι σώφρονες. Αυτοί που γνωρίζουν τον εαυτό τους είναι σοφοί. Αυτοί που κυριαρχούν επί των άλλων θεωρούνται ικανοί. Αυτοί που έχουν αυτοκυριαρχία είναι οι πραγματικά δυνατοί."

"Αν πέφτουμε από τα σύννεφα συχνά, φταίει που ζούμε συνέχεια πάνω σ' αυτά."

Protected by Copyscape Plagiarism Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.