Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 17/05/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω σχεδόν μετά απο μια εβδομάδα να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά στην δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε.

Κάναμε μια εβδομάδα σχεδόν να τα πούμε μέσα από το blog μας, γιατί πολύ απλά όλες αυτές τις μέρες γίνονται συνέχεια τα διαφορετικά πράγματα κάτω από τον ίδιο παρανομαστή κάθε φορά, αλλά και διότι όλα αυτά που γίνονται γύρω μας αυτές τις μέρες το blog αυτό, τα έχει γράψει και τα έχει προβλέψει εδώ και πολύ καιρό.

Έτσι επέλεξα προσωπικά να αναγνώσετε άρθρα που ήδη έχουν δημοσιευτεί εδώ και πολύ καιρό και να μην αναρτήρω κάτι καινούριο. Πράγμα που με μεγάλη μου χαρά είδα μόλις σήμερα, από το στατιστικά του blog, πως έγινε. Και έτσι είμαστε πάλι μαζί σήμερα, όπως κάθε Πέμπτη άλλωστε μετά την εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης», για να αναρτήσουμε εδώ, στο www.experiencescollector.com, και αυτήν μας την επιτυχημένη εκπομπή.

Το ραντεβού μας πια πολύ γνωστό, κάθε Πέμπτη στις 23:00 με 00:00, αποκλειστικά απο το URL ellinikosfm.com. Έτσι και σήμερα σας παραθέτουμε παρακάτω την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε σε μορφή mp3. Το παρακάτω URL με το που θα το επιλέξετε με το πάτημα του κουμπιού play, θα μπορέσετε να ακούσετε την σημερινή μας, (Πέμπτη 17/05/2012) εκπομπή. Σε περίπτωση ωστόσο που θέλετε να την κατεβάσετε για το προσωπικό σας αρχείο δεν έχετε παρά μετά από τις παραπάνω οδηγίες να πατήσετε το κουμπί Download.

http://www2.zippyshare.com/v/11304595/file.html

Τέλος να σας αναφέρω πως από τις ερχόμενες ημέρες στο blog μας, θα ανοίξει μια καινούρια ενότητα που θα χωριστεί σε πάρα πολλα μέρη. Μέρη που θα εξελίσσονται με το χρόνο και μέσα απο την καθημερινότητα όλων μας. Η ενότητα αυτή θα έχει κάποια πολύ σημαντικά αποφθέγματα της ζωής, κάποιες φράσεις που είπαν διάσημοι και σπουδαίοι άνθρωποι, κάποιες φράσεις που μας συνοδεύουν στην δύσκολη καθημερινότητά μας. Πιστεύω πραγματικά πως θα σας αρέσει πάρα πολύ και αυτό θα φανέι από το πρώτο κιόλας μέρος που θα αναρτηθεί σε πολύ λίγες μέρες.

Απο πολύ μικρός έψαχνα, και συνέλεγα τέτοιες εκφράσεις, τέτοια μότο ζωής. Νομίζω πια πως ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ με όλους έσας τους φίλους και φίλες μου.

Έως την επόμενη συνάντησή μας.

Καλή Σας Ακρόαση Και...

Εις Το Επανιδειν...

Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.