Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 24/05/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και σήμερα Πέμπτη, σχεδόν 00:15 ακριβώς μετά το καθιερωμένο μας πια ραντεβού της Πέμπτης στις 23:00 μόνο και αποκλειστικά από το URL: ellinikosfm.com. Ελπίζω όλες και όλοι να είστε καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά στις πολύ δύσκολες μέρες που περνάει η Ελλάδα μας και εμείς μαζί της.

Φυσικά και το μόνο που έχει σημασία είναι εμείς, να είμαστε όλοι και όλες καλά, για να μπορέσουμε να πάμε αυτήν την πατρίδα, την πατρίδα μας, παρακάτω.

Βέβαια σήμερα εδώ από το blog μας, είμαστε μαζί για να αναρτήσουμε άλλη μια επιτυχημένη εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε. Την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που τόσο αγαπάτε και υποστηρίζετε με τον Dj ALeJaNDRo. Κατά αυτόν τον τρόπο στο παρακάτω link υπάρχει σε μορφή mp3 η σημερινή εκπομπή μας, που όπως ξέρετε πια, μπορείτε και να την ακούσετε απλά επιλέγοντας το link, αλλά και να την κατεβάσετε στο προσωπικό σας αρχείο επιλέγοντας μετά το κουμπί Download.

http://www57.zippyshare.com/v/50152029/file.html

Δεν θα ξεχάσω να σας προτείνω βέβαια και ένα άρθρο, μια ενότητα, που μόλις ξεκίνησε στο www.experiencescollector.com, η οποία είχε πραγματικά πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα. Το άρθρο που βάλαμε αυτήν την εβδομάδα, «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 1ο)» στο παρακάτω url: http://experiencescollector.blogspot.com/2012/05/1.html έδειξε πραγματικά πως σας εντυπωσίασε όλους και όλες αλλά και το αγκαλιάσατε από την πρώτη κιόλας ημέρας δημοσίευσής του. Φυσικά και όπως σας έχουμε υποσχεθεί, τα Μέρη αυτής της Ενότητας θα τείνουν στο συν άπειρο… αφού θα δημοσιεύονται ανάλογα άρθρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη ραδιοφωνικά, όλοι και όλες θα επικοινωνούμε καθημερινά από το blog των μεγάλων προβλέψεων αλλά και επιτυχιών, www.experiencescollector.com , όπως και από το mail μας, experiencescollector@gmail.com .

Έως την επόμενη συνάντησή μας…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.