Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

EKΠOMΠH 10/05/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω όλοι και όλες να είστε καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Μετά από τις εκλογές και όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας αυτές τις μέρες, καιρός νομίζω είναι και για λίγη διασκέδαση. Και τί καλύτερο από την σημερινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», όπως κάθε Πέμπτη στις 23:00-00:00, που ήδη έχει πραγματοποιηθεί στον ellinikosfm.com με τον Dj ALeJaNDRo που θα σας παραθέσουμε παρακάτω.

Ωστόσο πριν από αυτό έχουμε την καθιερωμένη πια πρότασή μας για το άρθρο που σας προτείνουμε να διαβάσετε μέσα από εδώ, από το blog μας, www.experiencescollector.com. Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα θα κινηθούμε και θα σας συστήσουμε ένα άρθρο που μέχρι στιγμής είναι πρώτο στα χτυπήματα σας σε αυτό το blog. Αυτό δεν είναι άλλο από το «MEGA…’Κλινική Περίπτωση’» που βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.com/2012/02/mega_23.html . Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε, αφού κάτι θα ξέρουν οι 1980 φίλοι μας που το ανέγνωσαν.

Καταλήγοντας να σας αναφέρω απλά και μόνο για να γνωρίζετε, πως το blog μας έχει ήδη 100 άρθρα για όλα τα γούστα on line και με το σημερινό 101. Σπάσαμε λοιπόν και αυτό το όριο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Κατά αυτόν τον τρόπο στο παρακάτω URL υπάρχει η πολύ επιτυχημένη και σήμερα, 10/05/2012, εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo. Ο τρόπος πια πολύ γνωστός για να την ακούσετε αρκεί ένα μόνο κλικ πάνω σε αυτό το URL ή για να την κατεβάσετε κιόλας στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3, άλλο ένα κλικ στο κουμπί Download.

http://www15.zippyshare.com/v/25105314/file.html

Έως την επόμενη συνάντησή μας,

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.