Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 07/06/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλες μου και φίλοι καλησπέρα σας. Πάει σχεδόν μια εβδομάδα από την τελευταία μας επικοινωνία από αυτό εδώ το βήμα, το blog μας, Experiences Collector (www.experiencescollector.com).

Μια εβδομάδα, κατά την διάρκεια της οποίας συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα. Αθλητικά γεγονότα, πολιτικά γεγονότα αλλά και καθημερινά γεγονότα που υπάρχουν και μας ταλανίζουν στην καθημερινότητα μας.

Για τα αθλητικά γεγονότα να σας πω, ότι αφού τέλειωσαν οι ελληνικοί τελικοί στο μπάσκετ, έχει προκύψει μέγα και πραγματικά σοβαρό ζήτημα με την παραμονή ή όχι του προπονητή των επιτυχιών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ένα ζήτημα σοβαρό αφού αν χάσει η Ελλάδα από το πρωτάθλημα της τον καλύτερο ίσως κόουτς στον κόσμο, το άθλημα της καλαθοσφαίρισης απλά θα καταρρεύσει, δεν θα μπορεί ούτε να ξαναδιακριθεί, αλλά ούτε να σηκώσει κεφάλι ξανά σε συλλογικό επίπεδο.

Επίσης να σας αναφέρω πως περιμένουμε ένα άκρως αθλητικό καλοκαίρι, αφού την Παρασκευή 08/06/2012, σήμερα δηλαδή, ξεκινάει το Euro 2012 και σε αυτό συμμετέχει η Ελληνική ομάδα, και φυσικά ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Αμέσως μετά ξεκινάει το Προολυμπιακό τουρνουά του μπάσκετ, όπου πάλι παίρνει μέρος η Ελληνική Εθνική ομάδα του μπάσκετ και πιστεύουμε πραγματικά πως θα καταφέρουν και θα πάρουν την πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Και καταλήγοντας να αναφερθούμε στο γεγονός του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από την Ολυμπιάδα που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο και είναι πιστεύουμε το απόγειο της καριέρας του κάθε αθλητή η συμμετοχή του σε αυτήν. Και φυσικά ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές αποστολές που θα πάνε εκεί. Οπότε κέφι και διάθεση να υπάρχει για αθλητικά γεγονότα και αυτό το καλοκαίρι είναι το πλέον πλούσιο σε αυτά.

Όσο για τα γεγονότα τα πολιτικά ίσως και να είναι ανάξια λόγου, αλλά απλά να σας αναφέρω πως λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 17/06/2012 θα έχετε αναλυτικό άρθρο μας και για αυτήν την μάχη.

Για τα γεγονότα που βλέπουμε και ζούμε γύρω μας πραγματικά είναι πάρα πολύ λυπηρά και δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατάντια στην Ελλάδα μας. Από την μια η ανεργία που για τον μήνα Μάρτιο έχει ανέλθει στο τραγικό ποσοστό του 21.9%, αυξημένο κατά 200.000 άτομα από τον προηγούμενο μήνα και από την άλλη μεριά οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας που ολοένα και αυξάνονται.

Ωστόσο, όλες και όλοι εμείς και σήμερα 07/06/2012, όπως κάθε Πέμπτη, είμαστε εδώ μαζί σας, αμέσως μετά την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo στο URL www.ellinikosfm.com για να σας παραθέσουμε αυτήν την εκπομπή και επιτέλους να διασκεδάσουμε λίγο. Μια διασκέδαση που και αυτή προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας την περιορίσουν. Παρά ταύτα όμως παρακάτω έχουμε το συγκεκριμένο URL που θα σας οδηγήσει σε αυτήν την εκπομπή που αναρτούμε μόλις 15 λεπτά από την στιγμή που ολοκληρώθηκε για όσους ή όσες την έχασαν ή την θέλουν για το προσωπικό τους αρχείο.

http://www63.zippyshare.com/v/3229139/file.html

Όπως γνωρίζετε πια, με ένα κλικ στο παραπάνω URL πηγαίνετε και ακούτε με το πάτημα του Play απλά την εκπομπή. Ωστόσο αν την θέλετε για το αρχείο σας πατώντας το κουμπί Download, την έχετε στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3.

Έως την επόμενη συνάντησή μας (που δεν θα αργήσει)…

Καλή Σας Ακρόαση…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Unique Content Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.