Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 31/05/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί και σήμερα Πέμπτη 31/05/2012, στο καθιερωμένο ραντεβού μας μετά την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» αποκλειστικά και μόνο στο www.ellinikosfm.com για να ανεβάσουμε εδώ στο blog μας, Experiences Collector, την εκπομπή αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την πιεστική καθημερινότητα, νομίζω προσωπικά, πως χρειάζονται και κάποιες ώρες διασκέδασης μέσα στην εβδομάδα. Αυτήν την διασκέδαση προσπαθούμε να σας την προσφέρουμε κάθε Πέμπτη βράδυ από τις 23:00 μέχρι τις 00:00 με όμορφη μουσική αλλά και πολύ εύστοχα σχόλια που σας παραθέτουμε. Για αυτό εξάλλου, και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό, και αυτήν την Πέμπτη όπως και κάθε άλλη προηγούμενη, η εκπομπή μας έχει μεγάλη απήχηση σε ολόκληρη την γη όπου και εκπέμπει το URL ellinosfm.com. Απήχηση που κυμαίνεται γύρω στους 200 ακροατές κάθε φόρα από όλα τα μέρη του κόσμου, και αυτό πράγματι είναι μια μεγάλη μας επιτυχία.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε με ένα απλό κλικ στο URL που ακολουθεί να ακούσετε αυτήν την εκπομπή ή και ακόμα να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3 πατώντας αμέσως μετά το κουμπί Download.

http://www4.zippyshare.com/v/1992436/file.html

Να μην ξεχάσω να σας προτρέψω να διαβάσετε ένα επίκαιρο άρθρο που ανέβηκε μόλις την Δευτέρα που πέρασε στο blog μας και αναλύει πολύ διεξοδικά τον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με τίτλο Eurovision 2012. Το παραπάνω άρθρο θα το βρείτε στο έξης URL: http://experiencescollector.blogspot.com/2012/05/eurovision-2012.html.

Έως την επόμενη Πέμπτη που θα τα πούμε ραδιοφωνικά στις 23:00 ακριβώς, εμείς επικοινωνούμε καθημερινά με νέα άρθρα από το blog μας, www.experiencescollector.com αλλά και από το e-mail επικοινωνίας μας experiencescollector@gmail.com .

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.