Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

EKΠOMΠH 14/06/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε και σήμερα Πέμπτη 14/06/2012 μαζί σας για να αναρτήσουμε για άλλη μια Πέμπτη την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε από τον www.ellinikosfm.com με τον Dj ALeJaNDRo. Εκπομπή που την ακολουθείτε κάθε Πέμπτη 23:00-00:00 και την έχετε αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη.

Όλη αυτήν την εβδομάδα έγιναν πολλά και διάφορα στον Ελλαδικό χώρο. Μέσα σε όλα αυτά εγώ προσωπικά ξεχωρίζω πως το Ελληνικό μπάσκετ, το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο φτωχό μετά το τέλος εποχής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από αυτήν. Φυσικά και τα αντανακλαστικά μας εδώ στο blog, www.experiencescollector.com , ήταν άμεσα και αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών αναρτήσαμε ένα άρθρο που πραγματικά αναγνώστηκε πάρα πολύ από όλους εσάς. Το άρθρο έχει τίτλο «Хвала Жељко Обрадовићу!! (Ευχαριστούμε Ζέλικο Ομπράντοβιτς)» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/06/blog-post_12.html. Πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε, ένα συγκινησιακά φορτισμένο άρθρο για τον καλύτερο προπονητή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Μέσα στις επόμενες μέρες και πριν τις εκλογές θα αναρτηθεί στο blog μας, το νέο άρθρο μας για τις εκλογές. Τις προβλέψεις μας αλλά και κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν ψηφίσετε.

Ωστόσο σήμερα παρακάτω θα βρείτε στο URL με την σημερινή εκπομπή που φυσικά και αυτήν την Πέμπτη έχει και την πολιτική της ανάλυση αφού προσκεκλημένος μας ήταν πάλι ο φίλος της εκπομπής, Διδάκτωρ Γλωσσολογίας. Το πώς θα την ακούσετε είναι απλό πια, ένα κλικ πάνω στο URL και μετά Play και ακούτε απλά την εκπομπή. Φυσικά για τους φανατικούς, πατώντας μετά το κουμπί Download την έχετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3.

http://www9.zippyshare.com/v/88468002/file.html

Έως την επόμενη συνάντησή μας…(που δεν θα αργήσει)

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν

Υ.Γ.: Για όλους και όλες εσάς, επίσης, που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας δεν έχετε παρά να μας γράψετε στο experiencescollector@gmail.com .

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.