Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

EKΠOMΠH 21/06/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω όλοι και όλες να είστε καλά τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Είμαστε και σήμερα Πέμπτη 21/06/2012 μαζί σας για να αναρτήσουμε στο blog μας, www.experiencescollector.com ,τη σημερινή εκπομπή μας που μόλις ολοκληρώθηκε από το γνωστό σε όλους μας πια, URL www.ellinikosfm.com .

Τα πράγματα από αυτήν την Πέμπτη και μετά αλλάζουν λίγο στην εκπομπή μας. Η εκπομπή λοιπόν «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, αλλάζει και γίνεται δίωρη. Και όταν λέμε 2ώρη εννοούμε ότι, ενώ η έναρξη της θα παραμείνει στις 23:00 ακριβώς, το φινάλε της θα είναι πια στις 01:00. Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε μετά από πολλά e-mail σας που μας ζητούσατε με επιμονή να μεγαλώσει η διάρκεια της, μετά από την προτροπή του ίδιου του ιδιοκτήτη του σταθμού, αλλά και μετά από την τεράστια συμμετοχή σας στις δύο τελευταίες εκπομπές που με την παρουσία – σχολιασμό του φίλου Δόκτωρ Γλωσσολογίας Μάρκου η ακροαματικότητα πραγματικά ανέβηκε σε πάρα πολύ μεγάλα νούμερα ακόμα και για τον ίδιο τον σταθμό.

Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν, η εκπομπή μας θα αποτελείται από μια ώρα ελληνική μουσική, όπως και παλιά άλλωστε, αλλά και μια ώρα από σχολιασμό γεγονότων – κουβεντούλα της καθημερινότητας με τον φίλο μας Μάρκο και μουσική επένδυση ηλεκτρονικής μουσικής. Ηλεκτρονικής μουσικής που την επιμέλειά της θα έχει κάθε Πέμπτη αυτήν την ώρα, η φίλη της εκπομπής, αλλά και προσωπική μας φίλη, Georgina. Η Georgina που όπως σας έχω ξαναπεί από τις εκπομπές μου, έχει δανείσει και την φωνή της στα δικά μου διαφημιστικά μηνύματα. Έτσι λοιπον η εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης» ξεκινάει σιγά – σιγά να γίνεται μια μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγή.

Παρακάτω λοιπόν έχουμε το URL αυτής της εκπομπής, που με ένα κλικ πάνω του και πατώντας το κουμπί Play θα ακούσετε αυτήν την νέου τύπου εκπομπή μας. Ωστόσο, όποιος ή όποια επιθυμεί να την έχει και στο αρχείο του, θα πρέπει να πατήσει μετά από τα παραπάνω και το κουμπί Download.

http://www9.zippyshare.com/v/33495191/file.html

Καταλήγοντας αυτό το άρθρο, που σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την εκπομπή μας, να σας προτείνω, όπως κάνω και κάθε εβδομάδα άλλωστε, και ένα άρθρο μας να διαβάσετε. Λόγω του έντονου πολιτικού κλίματος που επικρατεί δεν μπορώ παρά να σας προτείνω το άρθρο που αναρτήθηκε το Σάββατο, λίγο πριν τις Ελληνικές εκλογές, που πιστεύω προσωπικά πως είναι πολύ επιτυχημένο για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι, ότι σε αυτό το άρθρο μιλάω περισσότερο με εικόνες παρά με λόγια και ο δεύτερος αφορα τις προβλέψεις στα ποσοστά των κομμάτων, που κατά την άποψή μου ήταν πάρα πολύ επιτυχημένες, αν εξαιρέσουμε μόνο, δυο κόμματα. Φυσικά ένα άρθρο πιο επιτυχημένο γίνεται αν το διαβάσουν και πολλοί αναγνώστες μας, πράγμα που έγινε και αυτήν την φορά. Το συγκεκριμένο άρθρο έχει τίτλο «Η Σημαντικότερη Ψήφος Μετά Την Μεταπολίτευση» και βρίσκεται στο παρακάτω URL του blog μας: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/06/blog-post_16.html .

Έως την επόμενη συνάντησή μας...

Καλή Σας Ακρόαση Και...

Εις Το Επανιδείν...

Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.