Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, έγινε Ύπουλα!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί, για να αναλύσουμε, αλλά και να αναφερθούμε στο χθεσινό γεγονός, που έκανε το γύρω του κόσμου, και δεν είναι άλλο από τα γεγονότα που έγιναν χθες το πρωί στα πλατό του ΑΝΤ-1 με πρωταγωνιστές την Λιάνα Κανέλη και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Χθες το βράδυ, στην εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», αναφερθήκαμε εκτενώς στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά φυσικά είναι πολύ διαφορετικά να γραφτούν και κάποιες γραμμές μέσα και από αυτό το βήμα.

Κατά αυτόν τον τρόπο θα σας αναφέρω αρχικά, απλά τα γεγονότα. Σε ένα πολιτικό διάλογο υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παπαδάκη με την παρουσία των δύο πιο ακραίων κομμάτων του κοινοβουλίου (ΚΚΕ –ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), η Κα Δούρου, εκπρόσωπος του Σύριζα αναφέρθηκε σε προσωπική υπόθεση του Κου Ηλία Κασιδιάρη με την δικαιοσύνη. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε κατά το μέρος της ένα ποτήρι με νερό, μην μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα του. Μέτα από αυτό το περιστατικό η εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη, απευθυνόμενη στον Κο Κασιδιάρη του είπε ότι είναι φασιστοειδές και π*****, χτυπώντας τον με την εφημερίδα Ριζοσπάστη. Μετά από αυτό το γεγονός ο Κος Ηλίας Κασιδιάρης μαινομένος την αποκάλεσε παλιό κομμούνι και γρονθοκόπησε την Κα Κανέλη μια φορά, αφού οι άλλες δυο που τις έριξε δεν βρήκαν στόχο. Το πρόγραμμα του ΑΝΤ-1 διακόπτεται και ακολουθεί ένας χαμός μέσα στο πλατό. Να σημειωθεί ότι στο πάνελ ήταν και ο Κος Παυλόπουλος, εκπρόσωπος της ΝΔ, που δεν έκανε απολύτως τίποτα παρά μόνο μειδίασε. Την όλη κατάσταση πήγαν να την διασώσουν ο Κος Γιώργος Παπαδάκης (οικοδεσπότης της εκπομπής) και ο Κος Δελατόλας (καλεσμένος και εκδότης της εφημερίδας Ποντίκι).

Αυτά λοιπόν είναι τα γεγονότα, και τώρα ώρα για τις κρίσεις και επικρίσεις μας.

· Χθες έγινε κακός χαμός σε όλα τα δίκτυα κοινωνικής επικοινωνίας για το συγκεκριμένο θέμα. Καλά πραγματικά τόσα σχόλια για ένα θέμα δεν είχα ξαναδεί. Είναι ντροπή να ασχολούνται όλοι και όλες με τόσο γελοία πραγματικά θέματα σε αυτόν τον βαθμό. Μάλλον όσοι αναφέρθηκαν σε αυτά τα δίκτυα δεν μπορούνε να δούνε πέρα από το προφανές. Δεν μπορούνε να δούνε για παράδειγμα, ότι η ανεργία ανέβηκε σε ένα μήνα 200.000 άτομα. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι Έλληνες ζουν με παρωπίδες.

· Όταν πας να χτυπήσεις κάποιον, έστω και με εφημερίδα, όπως έκανε η Κα Λιάνα Κανέλη, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και εσύ με την σειρά σου επίθεση. Δεν γίνεται να χτυπάει με οποιοδήποτε εξάρτημα ο ένας και ο άλλος να κοιτάει απλά.

· Το μεγάλο λάθος του Κου Ηλία Κασιδιάρη ήταν το ότι δεν συγκράτησε τα νεύρα του και έριξε το ποτήρι με το νερό στην Κα Δούρου. Σε ένα διάλογο, ό,τι και να αναφέρει ο συνομιλητής μας, δεν γίνεται παρά να του απαντήσουμε λεκτικά και όχι με βία.

· Το μεγάλο λάθος της Κα Κανέλη είναι ότι βρίζει χυδαία τον Κο Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και του επιτίθεται πρώτη.

· Ακόμα ο Κος Παπαδάκης, πολύ έμπειρος δημοσιογράφος, έπρεπε να είχε προβλέψει την κατάληξη του συγκεκριμένου πάνελ. Εκτός και αν την είχε προβλέψει, αλλά για λόγους τηλεθέασης δεν έκανε τίποτα;;

· Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης πέτυχε άριστα, αφού όλα τα δελτία ειδήσεων αναφέρονταν αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το θέμα και σε κανένα από τα φλέγοντα ζητήματα του ελληνικού σκηνικού. Και σε αυτό φταίει και η Κα Κανέλη και η Κα Δούρου και ο Κος Κασιδιάρης. Αλλά φυσικά πάνω από όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι που δεν παραμέρισαν και με μια απλή και μόνο αναφορά το συγκεκριμένο γεγονός.

· Όσο για τον Κο Παυλόπουλο, νομίζω και η δήλωση του, αλλά και η γενικότερη πια παρουσία του στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό είναι τόσο ανούσια, τόσο άχρηστη που πια είναι ανάξια λόγου η οποιαδήποτε αναφορά στο συγκεκριμένο όνομα.

Φίλοι μου και φίλες μου, το πολιτικό σκηνικό είναι τόσο σάπιο που πραγματικά δεν μου έκανε καμία εντύπωση το συγκεκριμένο γεγονός. Τόσο σάπιο και τόσο σαθρό που πραγματικά μόνο η εκ βάθρων αλλαγή του θα μπορούσε να δώσει στην Ελλάδα μας, μια καλύτερη μέρα, ένα καλύτερο αύριο.

Αντί να ασχολούμαστε με την ραγδαία αύξηση της ανεργίας, τους λαθρομετανάστες που λεηλατούν τα σπίτια μας, αντί να μιλάμε για την γεωμετρική αύξηση των αυτοκτονιών, αντί να μιλάμε για την επόμενη μέρα για την Ελλάδα μας βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο το «Δέντρο…» και έχουμε χάσει εντελώς από τα μάτια μας το «Δάσος…».

Υ.Γ.1 Επειδή ξέρω πως όλοι και όλες θα θέλατε έστω και μια μικρή πληροφόρηση για τις δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται πια, απλά να σας αναφέρω πως αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Σύριζα προηγείται με σχεδόν 2% στις περισσότερες αντικειμενικές δημοσκοπήσεις.

Υ.Γ.2 Στην Παιανία πριν λίγες μέρες, μπήκαν διαρρήκτες μέσα σε ένα σπίτι για να ληστέψουν. Ωστόσο για κακή τους τύχη τα παιδία την οικογένειας αυτής, τους κυνήγησαν και με μια καραμπίνα ο ένας από τους δύο σκότωσε τον ένα διαρρήκτη, που σημειωτέων απειλούσε λίγο πιο πριν να σκοτώσει την μητέρα του. Αυτό είναι το γεγονός, ωστόσο ο Κος Κουβέλης, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, καταδίκασε την ενέργεια αυτή και σήμερα ο ανακριτής τον στέλνει σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με το ελαφρυντικό της Εν Βρασμού Ψυχής. Πραγματικά ντροπή, ξευτίλα και κατάντια.

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.