Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η Σημαντικότερη Ψήφος Μετά Την Μεταπολίτευση!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί, όπως σας έχουμε συνηθίσει αλλά και υποσχεθεί, για να αναρτήσουμε ένα άρθρο «οδηγό» πριν ακριβώς από τις πιο κρίσιμες εκλογές μετά την μεταπολίτευση.

Το παρακάτω άρθρο που θα αναγνώσετε, αρχική μου πρόθεση ήταν να το χωρίσω σε δύο μέρη και να σας το παραθέσω. Φυσικά όμως, επειδή ο χρόνος πιέζει και οι εξελίξεις τρέχουν έχουμε υποχρέωση εδώ στοblogμας,www.experiencescollector.com, να σας παραθέσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες – προβλέψεις μας πριν ακριβώς τις εκλογές της 17/06/2012.

Και επειδή «μια εικόνα ισούται όσο 1000 λέξεις», κάπως έτσι θα αρχίσω να σας παραθέτω τα γεγονότα.

Η πρώτη μας εικόνα έχει να κάνει με το ποιός έφτασε την κατάσταση έως εδώ, και δεν είναι άλλη από την τόσο μα τόσο ευνοημένη γενιά του πολυτεχνείου.



Η δεύτερη εικόνα μας έχει να κάνει με την μεγάλη, έως τεράστια μπορώ να πω, διαπλοκή στην Ελλάδα μας και πιο συγκεκριμένα στα Ελληνικά Media.


Η τρίτη εικόνα μας έχει να κάνει με το τί έκανε το ένα από τα δυο κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας, την ΝΔ, για να κυβερνήσει. Για το άλλο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ασχοληθώ, γιατί νομίζω είναι ανάξιο λόγου να μιλήσουμε για ένα κόμμα που άλλα λέει ο αρχηγός τους σε βραδινή συνέντευξη του και άλλα σε πρωινή.



Παίρνοντας σειρά και επιγραμματικά για τα υπόλοιπα κόμματα να πω πως για το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχουν πολλά λόγια αφού ένας αρχηγός δεν μπορεί ποτέ να τα καταφέρει μόνος του χωρίς τον απαιτούμενο «στρατό». Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τα τόσα και τόσα λάθη του και μόνο μια εκ βαθέων αλλαγή θα μπορεί να το ξανανεβάσει στα ποσοστά του.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», των οποίων ακόμα και το σύνθημα είναι κλεμμένο από το «μότο» των Anonymous, δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω σχολιασμό.

Για την «Δημοκρατική Αριστερά» απλά με απογοήτευσε. Δεν μπορεί ο αρχηγός του κόμματος να λέει για το συμβάν στην Παιανία, πως ο νέος που σκότωσε τον αλλοδαπό που απειλούσε την μητέρα του με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του, ότι διέπραξε αδίκημα και έκανε λάθος.

Και τέλος τα δυο άκρα. Η «Χρυσή Αυγή» τελικά λαμβάνει πάρα πολλούς ψήφους, και δεν χάνει όπως βιάστηκαν να πουν ορισμένοι δημοσιογράφοι – αναλυτές, από το συμβάν στα πλατό του ΑΝΤ-1. Πράγμα που με κάνει δύσπιστο στο να πιστέψω πως το γεγονός αυτό δεν ήταν στημένο. Και τέλος το ΚΚΕ, απλά πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε ψήφους - ποσοστά, αφού εκεί πρέπει να καταλήξει με τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις – απόψεις του από οποιαδήποτε πλευρά και να το δει κανείς.

Όσο για το ΛΑΟΣ, νομίζω πως οι κινήσεις τους μετά τις εκλογές, θα τους οδηγήσουν τελικά μέσα στην νέα Βουλή.

Παρακάτω σας παραθέτω τα ποσοστά – προβλέψεις μας για τα αποτελέσματα στις Ελληνικές εκλογές. Ποσοστά όπως αναφέρθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στις 23:00 από την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» μετά από μεγάλη μελέτη του ειδικού Διδάκτορα Γλωσσολογίας και εμένα προσωπικά.

ΚΟΜΜΑ

ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

ΝΔ

26%

29%

ΣΥΡΙΖΑ

25%

26%

ΠΑΣΟΚ

11%

13.2%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

8%

9%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

7%

7.5%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

6.5%

7%

ΚΚΕ

5%

6%

ΛΑΟΣ

2.9%

3.2%

Καταλήγοντας αυτό το μακροσκελές άρθρο, αλλά τόσο σημαντικό για να αναγνώσετε πριν την ψήφο σας, να σας παραθέσω δυο νέες εικόνες. Χιουμοριστικές αυτήν την φορά αλλά συνάμα και για να σας κάνουν να προσέξετε – προβληματιστείτε ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη σας ψήφο σας.


Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.