Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 28/06/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Άλλη μια Πέμπτη βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής πια είμαστε μαζί σας εδώ, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής μας «Εμπειριών Συλλέκτης» για να σας την αναρτήσουμε στο blog μας, www.experiencescollector.com.

Για δεύτερη φορά σήμερα ολοκληρώσαμε την εκπομπή με μεγαλύτερη διάρκεια, δύο ώρες πια, αλλά και με νέα δομή θεμάτων. Μια εκπομπή που, όπως συνηθίζω να την λέω πια, είναι μια μικρή παράγωγη. Κατά αυτόν τον τρόπο πια το καθορισμένο ραντεβού μας μπορεί να ξεκινάει στις 23:00, όπως και τις άλλες φορές, αλλά ολοκληρώνεται αυτό στη 01:00. Πάντα φυσικά και αποκλειστικά από το URL του www.ellinikosfm.com αλλά και υπό την καθοδήγηση του Dj ALeJaNDRo.

Όσον αφορά την προηγούμενη εκπομπή, όσο και αν έβλεπα δύσκολο όλο αυτό το εγχείρημα, πήραμε μεγάλο κουράγιο από την ανταπόκρισή σας, αλλά και από τα θετικά σχόλια – email που λάβαμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Να τονίσω εδώ, πως η θεματολογία της εκπομπής μας δεν θα είναι αποκλειστικά και μόνο πολιτικά γεγονότα. Προσπαθούμε κάθε φορά να έχουμε ποικίλα θέματα που απασχόλησαν την Ελλάδα μας το διάστημα ανάμεσα στις εκπομπές μας.

Σήμερα, αν ήθελα να σας προτείνω ένα άρθρο από το blog μας, δεν θα ήταν άλλο από το άρθρο που έχει τις απόψεις μας για την Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου μας. Είναι φυσικά πολύ επίκαιρο, αφού την Κυριακή αυτή ανακηρύσσεται η πρωταθλήτρια χώρα στο χώρο των εθνικών ομάδων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την ολοκλήρωση του EURO 2012. Το άρθρο έχει τίτλο «EURO 2012…Εθνική Ελλάδος» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/06/euro-2012.html.

Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως στο παραπάνω άρθρο έχουμε ήδη προβλέψει τον νικητή, ελπίζουμε να βγούμε και αληθινοί, αλλά και ότι σήμερα το απόγευμα θα ανέβει άλλο ένα άρθρο για το EURO 2012 με μια μικρή κριτική για τους δύο ημιτελικούς που είδαμε. Οπότε όλοι και όλες δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε www.experiencescolllector.com.

Κατά τα αλλά απλά κάνετε κλικ στο παρακάτω URL, και ακολούθως στο play για να ακούσετε την σημερινή μας εκπομπή. Ωστόσο οι φανατικοί, πατάνε και Download μετά για να την έχουν στο αρχείο τους σε μορφή Mp3.

http://www63.zippyshare.com/v/43622845/file.html

Έως την επόμενη συνάντησή μας…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.